Kerstgroet

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Het eerste half jaar van dit schooljaar zit er al weer op. Er gebeuren mooie dingen op ons Kindcentrum. Zo hebben we sinds kort een schoolkoor, onder leiding van Juf Lucia en Juf Lisanne, werd er de afgelopen week gefiguurzaagd door de kinderen van groep 3 en zijn de kinderen in groep 8 de laatste tijd lekkere dingen aan het bakken. Sinterklaas is op bezoek geweest en veel groepen hebben het bakkerijmuseum bezocht. Kortom, het schooljaar staat bol van de activiteiten. Afgelopen dinsdag hebben we met elkaar een kerstwandeling gelopen. Dit was, ondanks de regen, een succes. Veel ouders hebben ons laten weten hoe mooi ze dat vonden.
Ook stond het afgelopen half jaar in het teken van omzien naar elkaar. In het leven kom je ook situaties tegen die pijn doen, waar je verdriet van hebt. Op die momenten is het goed om vrienden te hebben en betrokken familie, of collega’s die je bijstaan. Bovendien geloven we dat we een God in de hemel hebben die, juist als het moeilijk wordt, heel dichtbij ons mensen wil zijn. In dat vertrouwen willen we als team van De Schaapskooi in het leven staan.

We zijn blij dat u, de ouders, ons het afgelopen half jaar zo heeft gesteund tijdens zoveel activiteiten. Op die manier zijn er weer veel klussen geklaard. Dankzij uw hulp kunnen we de kinderen van ons Kindcentrum zoveel extra’s bieden!

We willen iedereen een fijne vakantie toewensen. Misschien blijft u gezellig thuis, misschien heeft u ervoor gekozen om de vakantie ergens anders door te brengen. Hoe het ook zij, we hopen dat kerstmis voor u allen een feest zal zijn. Ruim 2000 jaar geleden was de geboorte van Jezus er het teken van dat God ons nooit vergeet. Hoe donker het ook is in deze wereld, dankzij kerst weten we dat het licht uiteindelijk wint. Ook de jaarwisseling is voor velen een leuke, spannende gebeurtenis. We hopen van harte dat alles zonder vervelende ongelukjes zal verlopen.

We zien ernaar uit om u allen in het nieuwe jaar weer te ontmoeten! Op maandag 6 januari staat ’s morgens, vanaf 8:30 uur de koffie en de thee klaar. We hopen dat u erbij bent om elkaar een gelukkig jaar toe te wensen.

Met een vriendelijke kerstgroet namens het team van De Schaapskooi,

Jan Limbeck